Info og FAQ

FAQ

Hvordan booker jeg en tid?

-Klikk på den grønne knappen nede til høyre eller klikk her.

Hvor mye blir med på bildet?

-Bildet blir halvfigur, altså overkroppen. Her kan vi beskjære bildet hvis man ønsker å gå litt nærmere.

Hva bør jeg ha på meg av klær?

 -For det første kan det være lurt å unngå mønstre.  Har man klær på seg med mye mønstre og kontraster kan det skape et "rotete" bilde.  Hvis du gjerne vil fremstå med en spesiell klesstil er det helt ok, men vær forberedt på at det ikke alltid funker så bra på bildet.  Husk at det er ansiktet ditt som er det viktigste å få frem.

- For menn funker det som regel best med dress, med eller uten slips.  Skjorte med eller uten slips kan også gå an.  Her må man tenke på hvor "casual" man ønsker å være.  Igjen, prøv å unngå striper og mønstre.

-For kvinner er det litt mer opp til hver enkelt, men som regel fungerer det bra med en hvit bluse og en enkel, elegant, (gjerne mørk) jakke.  Igjen, prøv å ha enkle ensfargete klær som er "rolige", dermed beholder vi fokus på ansiktet, som er det viktigste.

Hvilken bakgrunn blir det?

-På CV foto har jeg enten en helt hvit bakgrunn eller du kan velge en grå:

Er det sommer og fint vær kan vi ta bildene utendørs, da tar jeg med meg lysutstyr til en park eller annen location i Oslo sentrum.

Hvordan får jeg bildene levert?

-Bildene blir sendt til eposten som du bruker når du booker.  Jeg tilbyr desverre ikke print, men leverer alltid bildene i to versjoner, ett lavoppløselig til web og ett høyoppløselig til print. (Den høyoppløselige versjonen kan printes hos hvilkensomhelst fotobutikk for en rimelig penge.)

Velkommen!

Hilsen Steffen.